Uncategorized

Kawan Baik Peluk Fattah Amin, Fazura; Jelaskan Apa Yang Terjadi Masa Tu..

Tiada angin tiada ribut, video pelakon Fattah Amin dipeluk rakan balk isterinya, Fazura menjadi viral di platform Twitter.

Namun, apa yang menjadi perbualan netizen adalah riak wajah Fazura yang dikatakan seolah tidak senang dengan kelakuan rakan baiknya itu.

Susulan daripada itu, Fazura kemudian tampil memperjelaskan mengenai status sebenar video berkenaan.

Menurutnya, dia tidak menyangka video temburu’ itu viral memandangkan is sudah lama berlaku.

“Sebenarnya itu gurauan ja, diorang memang suka bergurau macam tu.

Video :

 

“Vee (rakan balk) tu memang suka kacau Faz dan Fattah. Harap tak ada salah faham lagi,” katanya.

Tambahnya, video berkenaan juga sengaja dimuat naik kerana merasakan momen tersebut agak kelakar.

“Saja nak throwback sebab rasa kelakar sangat tengok reaksi Faz. Harap tak ada timbul salah fama lagi.

“Saya juga minta maaf buat anda salah faham tentang video berkenaan,” katanya. Fazura berkata demikian menerusi satu posting di akaun TikToknya. Anda boleh lihat posting berkenaan di bawah.

Tambahnya, video berkenaan juga sengaja dimuat naik kerana merasakan momen tersebut agak kelakar.

“Saja nak throwback sebab rasa kelakar sangat tengok reaksi Faz. Harap tak ada timbul salah fama lagi.

“Saya juga minta maaf buat anda salah faham tentang video berkenaan,” katanya. Fazura berkata demikian menerusi satu posting di akaun TikToknya. Anda boleh lihat posting berkenaan di bawah.

Video :

 

Sumber : Gempak

[VIDEO]“Terkedu Fazura” Tengok Kawannya Menggelet!s Dgn Suami Sendiri

Pasangan selebriti yang sunyi dari kontr0versi ini sejak berkahwin kelihatan bahagia melayari bahtera perkahwinan mereka. Lebih-lebih lagi selepas dikurniakan seorang puteri comel. Fazura dan Fattah Amin sering dijadikan contoh pasangan bahagia apabila dilihat berjaya dalam bidang seni, dan juga perniagaan mereka.

Menerusi perkongsian terbaru Fazura melalui aplikasi tiktok nya menunjukkan rakaman mereka bersama rakan-rakan baik fazura di sebuah restoren.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah gelagat rakan baiknya yang mula menggel3tis dgn suaminya Fattah menyebabkan rakan-rakan mereka berdekah.

video :

ukan sekadar memeluk tangan Fattah malah sempat mencuit pipinya. Melihatkan wajah fazura yang memandang sinis dan tajam rakannya itu menyebabkan rakan-rakannya yang lain ketawa terbahak-bahak. Selain itu turut berseloroh dengan kapsyennya “Mommy duk perati jer Daddy dgn skandal dia tu” . Turut menyatakan itu hanyalah sekadar gurauan sesama mereka.

 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat mereka itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

 

Sumber : Tiktok Missfazura1 by Media Kita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *