Baby Kena Sw.ab Test Sampai Menangls, Isteri Fad Bocey Syukur Anak Tetap Kuat

Ibu mana yang tak sedlh dan pilv bila mana anak yang masih kecil terpak.sa menjalani ujian calitan selepas terdedh dengan individu yang p0stif Cvid19.

Demikian perasaan isteri Fad Bocey, iaitu Nur Syahirah Rahman, bila mana anak bongsunya, Ibrahim Jibriel terpaksa melakukan ujian tersebut.

Menerusi perkongsian tersebut, mereka menerima maklumat bahawa mereka ada berjumpa dengan individu yang p0sitif CVID19.

Tempoh selepas dapat tahu mengenai perkara itu adalah seminggu kemudian, dan mereka tidak menunjukkan sebarang simpt0m pada ketika itu. Bagaimanapun, tidak lama selepas itu anaknya mengalami batuk dan selesema.

Kami ada dapat perkhabaran ada berjumpa dengan org yg p0sitif tapi we not close contact tau .masa dpt tau to dh seminggu .

so Alhamdulillah tkda simptom semua .tapi lepastu zayyan aminah dengan ibrahim mcm batuk selsema .tak teruk but seriously cvid ni dtgkan kerunsingan yg lain mcm

Hati mak ,tk kisah klu kita yg didga tapi jauhkan la dri anak2 .bila dh tk sedap hati cpt2 contact kaklong @kai_kaklong .

As usual insan yg paling bnyk bgi nasihat ,bgi semangat .ya Allah klu brcakap dgn kaklong rasa mcm lega sgt .so bila kaklong tnya semua then we decide utk buat test to kt semua org .

 

Ibrahim such a good and strong boy sayang .dia tgok team @kumpulan_megaklinik_zahran pakai ppe dia usya ja .Iuluh hati tapi utk make sure semuanya in a good condition and bebas dri cvid kami serah diri .

Time skrg sgt crucial .selain doa kita usaha .doa pada Allah lindung la keluarga kita .avoid diri dari tempat sesak .

kalau pikir kehendak mcm2 benda nk buat tapi ya Allah tengok tempat2 yg sesak to sedih .kita nak hidup bebas mcm dulu .tapi kita sendiri tkda usaha .

Video :

Buat yg tengah bertarung dengan vlrus  ni moga Allah kurniakan kalian kekuatan dan permudahkan urusan semua yg menghadapinya .

stop dari mengeluh diuji selebihnya panjat kesyukuran atas nikmat yg Allah bagi .percaya la one day dunia kita akan bebas dari cvid19 ni .Allah sedang uji kita.

Sedikit maklumat biodata Fad bocay :

Muhammad Fadzlie bin Mohd Nizam atau nama popularnya, Fad Bocey merupakan seorang pelawak, pelakon dan penyampai radio Malaysia.

Kariernya mula berkembang selepas penyertaan dalam pertandingan Bintang Mencari Bintang musim pertama terbitan TV3, sebelum menjadi salah seorang daripada ahli kumpulan Bocey bersama Abam dan Fad.

Mendirikan rumah tangga dengan Nur Syahirah A. Rahman yang merupakan adik angkat kepada pelawak Jihan Muse pada 14 Mac 2015 dan hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan tiga orang zuriat iaitu Favian Adrazin Hayyan, Favian Adrazin Zayyan dan Nur Aminah Mishall.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*