“Comelnya, Dah Pandai Pose & Bergaya. Anak Mommy Betul Ni.” Fizo Kongsi Gelagat Anak, Respon Mawar Memang Win!

Gelagat anak Fizo Omar sering mengundang perhatian netizen. Dengan loghatnya yang bersahaja membuatkan ramai terhibur.

Maryam atau nama sebenarnya Wan Maryam cukup petah berceloteh baik ketika bersama ibunya mahupun ayahnya. Cukup comel dan petah bercakap. Mesra disapa Cikyam, ada sahaja gelagatnya yang membuatkan ramai terhibur.

Terbaru, Fizo Omar memuat naik sepotong video ketika bersama anaknya meraih perhatian ramai.

So daddy pun melayan lah ragam anak dara ni.. dia punya posing ni macam mummy dia. Yang part ni 100% ikut mummy dia..

You tengoklah ni anak you @mawar_karim

Sememangnya Cikyam seorang kanak-kanak yang bijak dan suka bergaya. Mungkin kerana dia mewarisi bakat ibunya.

Tidak hairanlah, Fizo sendiri mengakui anak mereka itu ‘copy paste’ bekas isterinya yang gemar berposing

Bahkan, perkongsian tersebut mengundang perhatian bekas isterinya dan turut memberi komen menerusi status berkenaan.

mawar_karim Adoiii Maryam mana sunglass n handbag 👜 😎 mummy dh bg complete kalau nk posing outdoor . 😂😂

Walaupun jodoh antara Fizo dan Mawar tidak berpanjangan, namun hubungan mereka tetap baik demi anak tunggal mereka.

Gelagat bersahaja dua beranak ini mengundang perhatian warganet.

 

Kecik-kecik dah pandai bergaya

kamariahnor65 Ya Allah.. comel nya maryam❤️❤️

nuralynn78 hahahaaaa comel je mek yam😂

nkby72 MasyaAllah comel lah dia cantik pandai bergaya lah cik yam nii❤️

owja74 Comel , kecik2 dh pandai bergaya😍😍😍

zarydaothman Cute mcm mummy dia..😍.

Model Tudung Mummy Mawar

su881988 Boleh jadi model dah ni..model tudung mummy mawar😍😍😍

ytamarykay Pandai lah maryam ni 😍😍😍😍😍

sitinooraiin Ya Allah cantiknye anak dara fizo ni. Dah besar dah dia 😍

milahmail Comel… Ialah alangkah indahnya kalau bersatu semula. Bahagianya rasa.

Untuk rekod, fizo mendirikan rumah tangga bersama Mawar Karim namun jodoh pasangan ini tidak panjang. Mereka mendirikan rumah tangga pada November 2013, sebelum bercerai dengan talak satu pada 10 Julai 2019.

 

Sumber: fizoomar

Via: https://www.keluarga.my/comelnya-dah-pandai-pose-bergaya-anak-mommy-betul-ni-fizo-kongsi-gelagat-anak-respon-mawar-memang-win/.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*