“Tak Tahu Malu Ke?” Post Video Review Tk Sen0noh, Zara Zya Dis3rang Peminat

Posting video tersebut telah membuatkan ramai meng3cam tindakan Zara Zya yang mengambil review seperti itu.

Kita biasa lihat selebriti tanah air membuat Instagram review atau Iebih dikenali sebagai paid review bagi mempromosikan apa-apa produk jualan.

Dengan cara itu, selebriti berkenaan perlu memuat naik video atau foto yang telah diberikan oleh mana-mana pengusaha produk.

Namun, tidak semestinya selebriti itu boleh mengambil review yang bukan-bukan sehingga mendatangkan fitnah ke atas dirinya.

Terkini, pelakon Zara Zya dilihat telah dik3cam oleh peminatnya di laman Instagram selepas beliau memuat naik satu video review produk barangan wanita.

Bukan itu sahaja, aksi yang ditunjukkan di dalam video itu turut mengundang kegusaran hati setiap yang menonton.

Disebabkan itu, ramai peminatnya meninggalkan pelbagai respond di ruangan komen posting berkenaan kerana kebayakan pengikut Zara di laman Instagram datang daripada pelbagai usia.

Bagi mereka, Zara tidak sepatutnya memilih untuk membuat review produk berkenaan Iebih-Iebih lagi kini beliau sudah bertudung.

Tapi sebenarnya ramai je selebriti Malaysia yang buat review produk macam to jugak, maklum lah mereka sudah dibayar dah nak taknak terpaksa lah post juga foto atau video seperti itu.

Mungkin Zara tersilap pandang kot, boleh jadi posting itu dimuat naik oleh pembantunya ke?

Sumber foto dan video: Instagram Zara Zya

sumber: https://www.hotfm.com.my/hotselebriti-tak-tahu-malu-ke-post-video-review-tak-senonoh-zara-zya-diserang-peminat/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*