Sajat Kena Ng0rat Suami Orang, De.dah Dapat Gambar ‘Bukan-Bukan”

Usahawan dan penyanyi Nur Sajat mendedahkan dirinya cuba dig0da oleh lelaki yang ada dalam kalangannya berstatus suami orang.

Kata Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman, dia bagaimanapun tdak berminat dengan lelaki yang disifatkannya buaya darat itu.

“Walaupun soya macam ni, bukan bererti soya mudah terg0da dengan buaya-buaya darat! Tambahan pula suami orang kot.

“Cubalah bini dia tahu, tak ker sedih bini dia yang laki dia perangai macam tu! Nampak balk, manakala buaya!

“Inilah orang cakap, jangan disangka air sungai yang tenang tiada buaya.

Kebanyakan muka si suami yang tenang (tak semua yer) itulah yang banyak 1,001 rahsia! Hati-hatilah uols,” katanya menerusi hantaran terkini di Instagram Stories.


Kemaskini tersebut dikongsikan Sajat menerusi akaun terbaharu @nour fashionnova.

Selain dig0da, Sajat turut mendapat kiriman foto berunsur Ivcah daripada pengguna di media sosial saban hari.

“Memang tak faham, makin kita tak Iayan, makin berani suami orang hantar gambar bukan-bukan kat kita.


“Jangan sampai saya viralkan gambar awak yer!” kata Sajat beri amar.an.

Sajat pada masa sama turut berpesan kepada golongan wanita terutama bergelar isteri agar sentiasa memantau suami masing-masing.

“Para bini, rajin-rajinlah buat spot check kat handphone suami yer..

Bukan kita tak percaya, just double check kalau-kalau si suami buat macam itu.

 

Sumber : gempak

“Sebab tak faham mamat ini, hantar mesej ibarat macam tak ada bini kat sebelah! Gilerr ker apa jantan macam ni? Memaksa-maksa dah tak betul kot! Tahulah lockdown,” pesan Sajat lagi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*