“Ibu mentua pun awak menggil4 k4cau” – Puteri Sarah dedah rumah tangga di g4nggu orang ketiga?

Puteri Sarah Liyana bengang dengan individu yang  tak habis-habis menga.nggu rumah tangga dan keluarganya di media sosial.

Kaa Sarah, individu tersebut sanggup mencipta akaun p.alsu semata-mata untuk ‘stalk’ aktiviti harian isteri kepada Syamsul Yusof ini.

Malah menurut pelakon itu, individu tersebut seolah-olah tidak berpuas hati apabila Sarah dan suami berbaik semula.

So sweet, setiap hari awak intip saya, tahu aktiviti saya, okay stalk la.

“Instagram saya tak pr.ivate pun, maaf saya terlalu sibuk dengan keluarga, dengan kerja, dengan perniagaan. Saya tak ada masa untuk buat benda lain tak macam awak.

“Sampai terp.aksa buat akaun p.alsu untuk k.acau saya. Dah 2021 dear, terimalah kalau buat j.ahat Allah takkan izinkan awak menang, Allah tak tidur. Memang tak tenang ya tengok dah berbaik?” katanya melalui IG Story.

Bukan Sarah sahaja yang dik.acau malah ahli keluarga dan kawan-kawan pun menerima nasib sama.

“Lepas tu k.acau kakak ipar saya, k.acau kawan-kawan saya, k.acau stokis (perniagaan) saya. Malah ibu mentua pun awak mengg.ila kacau.

Nak kena report polis lagi ke awak ni? Tolong jaga maruah tu sikit. Tolong pergi berubat, teruk sangat dah awak ni.

“Kalau awak rasa tak tenang, selalulah tahajud dan solat taubat. InsyaAllah rasa berdosa yang menebal dalam diri tu akan terhapus sedikit demi sedikit. Hidup pun tenang. Tak adalah rasa insecure 24 jam. Good luck dear.”

Siapalah agaknya yang k4cau tu kan? Teringin nak jadi isteri Syamsul lah tu!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Roti kaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*