“Nak Pergi Vaksin Ke?” – Nora Danish Buat TikTok, Lain Pula Jadi Perhatian..

Terbaru, pelakon utama drama Puteri lagi sekali memuat naik video TikTok dan apa yang menarik perhatian warganet adalah baju yang digayakan dalam video tersebut.

Kalau pelakon, Aeril Zafrel dinobatkan sebagai presiden aplikasi TikTok di Malaysia. Pelakon Nora Danish pula dilabel sebagai ratu TikTok!

Lihat sajalah semua kandungan TikTok yang dibuat, semuanya comel-comel walaupun usianya sudah mencecah 39 tahun.

May be a close-up of one or more people

Terbaru, pelakon utama drama Puteri lagi sekali memuat naik video TikTok dan apa yang menarik perhatian warganet adalah baju yang digayakan dalam video tersebut.

Menurut pengikutnya, baju yang disarungkan seperti pergi membuat cucuk vaksin kerana baju bahagian bahu saja terdedah.

https://www.instagram.com/p/CMeiPfzgN5o/?igshid=9bdfwq48khza

Ada-ada sajalah netizen nak komen. Malah, ada juga yang memuji kecantikan Nora ketika membuat TikTok.

May be an image of 2 people and text that says "5h pinksterlovers frst tgk td mcm nicole scherzinger 2likes Reply 6h 3 likes jimaaa Cantiknya lah mammmmiiiii Reply ayumasturahmn baju pergi vaksin ye kak nora hehe 5h 3 likes Reply"May be an image of one or more people and text that says "wimie_nawi nawi pi cucuk vaksin 6h pinjam baju kaknora..nk 60 likes Reply"May be an image of text that says "6h leezaamrosalem Mane beli baju tu? Senang nk pakai nanti nak pi cucuk vaccine 1like Reply"

Agaknya apa yang  Nora amalkan sampaikan umur hampir 40-an pun masih kelihatan muda kan?

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

(Video) Nora Tak Sengaja “belanje” viewer Penuh Dengan Komen Nakal

Menjadi trend masa kini apabila ramai selebriti Malaysia dilihat sudah mempunyai akaun TikTok mereka sendiri dengan kongsikan bermacam video termasuk video menari.

Pelakon cantik manis yang dilihat seperti tidak dimamah usia iaitu Nora Danish merupakan salah seorang selebriti yang sering kongsikan video menari menerusi aplikasi terkenal tersebut.

Video Player

 

 

 

Namun kali ini video TikTok Nora telah menjadi lain apabila ruangan komen posting tersebut telah dibanjiri dengan banyak komen nakal daripada penonton.

Sehingga ada yang memberitahu mereka menonton video itu berulang kali untuk melihat bahagian baju tersel4k sahaja.

 

Di dalam video tersebut, kelihatan butang baju Nora sedikit terbuka sehingga menampakkan baju dalamnya tetapi kemungkinan itu merupakan singlet yang dipakai oleh ibu kepada dua cahaya mata itu.

Dalam masa yang sama, ada juga yang sempat menegur tentang aur4t Nora dan berharap agar beliau dapat menutupnya dengan sempurna.

Tudung rekaan ‘pelik’ ini komen comel Nora Danish Jika diikutkan di laman sosial sekarang ini ramai yang mengertawa dengan pelbag… | Beberapa orang, Orang, Tudung

Tetapi seperti yang kita tahu, Nora bukan lah seorang yang cepat melenting sekiranya ada yang meninggalkan komen begitu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*