Semasa

Pengakuan mengejutkan seseorang b0ngkar kenapa Sajat menangis dan berg4ri?

Tular video menangis digari, netizen persoal apa terjadi kepada Sajat?

Usahawan kosmestik popular, Sajat Kamaruzzaman pasti dikenali ramai kerana setiap tindakan yang dilakukan sering menerima kecaman hebat daripada warganet.

Namun, baru-baru ini tular di aplikasi TikTok sebuah tangkapan skrin video memperlihatkan usahawan berusia 36 tahun itu dipercayai telah digari tanpa diketahui sebab yang sebenar.

Video berdurasi 15 saat itu memaparkan sedutan Sajat sedang melakukan Instagram ‘Live’ di akaun nursajat23 dalam keadaan menangis setelah digari sehingga memberi tanda tanya kepada pengikutnya.

Di ruangan ‘Live’ itu dapat dilihat pengikutnya terkejut dan masih mencari punca sebenar pergelangan tangan digari. Namun, sejauh mana kesahihan ini tidak dapat diketahui lagi

Sebelum ini, pelbagai kontroversi yang sering ditimbulkan oleh Sajat tetapi adakah kejadian ini hanya gimik semata-mata atau sebaliknya?

Video

Update Terkini

ada terbaca semalam ada seseorang komen yang tidaklah dapat di pastikan kebenarannya, bolehlah nak baca tapi, jangan percaya seratus peratus,nanti jadi macam kes Lofa pula,akhirnya fitnah

Sajat kena tngkap sebab ingkar arahan kuarantin kan, dia pakai gelang pink/kuning, sumber dari rakan kerja spital, Dia contact rapat dgn pesakit c0vid, tp dia swab negatif, dan dia still dipakaikan gelang pink/kuning dan kena kuarantin di rumah, kalau positif kena tahan kat spital, kawan sy nurse kat spital swasta, dia cakap memang betul sajat kena tngkap sebab ingk4r kuarantin

Apa pun,kena tunggulah Sajat bagitau hal sebenarnya nanti?

Biodata Nur Sajat

  • Nama: Nur Sajat
  • Tarikh Lahir: 1985
  • Umur: 31 Tahun (2016)
  • Asal: Perak
  • Jantina: Lelaki (Dilahirkan khuns4)
  • Status: Bujang
  • Agama: Islam
  • Bangsa: Melayu
  • Warganegara: Malaysia
  • Tinggi: 173cm
  • Kerjaya: Usahawan dan Model
  • Nama Perniagaan: Nur Sajat Beautician (Beauty and SPA), Nur Sajat Aesthetic Sdn Bhd
  • Anak: 2 Orang Anak Angkat (Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi)

 

Sumber: apacerita tv | Rudyaj01 | Azhan.co

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *