Sweetnya ernie-syamel ni. Bvsy kerja, honeymoon pun tak dapat lagi

Umum sedia tahu bahawa pasangan penyanyi Ernie Zakri dan Syamel baru sahaja melangsungkan pernikahan pada dua minggu lalu.

Walaupun masih dalam mood pengantin baru, masing-masing dilihat tidak mengambil cuti honeymoon dan terus-terusan bekerja.

Hahaha ‘kant0i’ dating laki bini

Hal ini dapat dilihat menerusi Instagram kedua-duanya kerana kerap kali memuat naik momen bersama di lokasi pengambaran ataupun set rakaman program hiburan.

Dalam satu perkongsian yang tvlar di TikTok milik @aidunnoe, dia telah memuat naik momen sweet pasangan tersebut yang sedang bermanja ketika waktu berehat di lokasi pengambaran.

Video :

Ernie dilihat agak terkejvt dan hanya tersipu malu apabila disergah oleh temannya dan masing-masing hanya tergelak mengenangkan perkara tersebut.

Menerusi kapsyen yang disertakan @aindunnoe memaklumkan dia melihat video berkenaan berulang kali kerana merasakan betapa bahagianya pasangan yang baru bernikah itu.

Perkongsian berkenaan nyata membuatkan para peminat terhibur sama dan berasa gembira melihat pasangan selebriti kegemaran mereka begitu bahagia selepas bergelar pasangan suami isteri.

Masing-masing juga sempat berselor0h dengan mahu berkahwin juga setelah melihat kemesraan Ernie dan Syamel.

Alaaa nak kahwin jugak

Sweet je tak buat2

Tak payah nak tunjuk2 pun sweet

Comel laa diorang ni

Haahaha Ernie segan2 lagi tu

Hmmm single la pulak

Sumber: aidunnoe / ohmymedie

 

Artikel sebelum ini :

Tahniah! “Cinta Tercipta” Syamel dan Ernie Zakri selamat bernikah

Dengan sekali lafaz, pemenang vokal terbaik Anugerah Juara Lagu ke-35, Ernie Zakri sah bergelar isteri kepada penyanyi, Syamel.

Majlis pernikahan mereka dilakukan secara tertutup dengan kehadiran ahli keluarga terdekat kedua-dua belah pihak sahaja dan amat mementingkan prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan kerajaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*