Dunia

Wanita Hebat Ini Sanggup Habiskan RM50K Untuk Sambut Birthday BFF, Tengok sendirilah ape hadiah yang dia dapat …

Zaman sekarang ni, nak cari kawan atau bos yang betul-betul setia dengan kita dari susah ke senang tak mudah. Time duit berjuta-juta ramai jer yang dekat, tapi bila kita jatuh terduduk tak ada seorang pun yang nak hulurkan tangan bantu kita. Ini lah realiti sebenar kehidupan.

Tapi dalam kami dok scroll-scroll media sosial terjumpa pula satu posting yang menyentuh jiwa ni. OMG! BFF merangkap boss macam ni satu dalam sejuta guys. Untung tuan badan dapat merasa rezeki Allah yang tak ternilai ni. Korang mesti ni tahu kan siapa yang kami maksudkan ni?

Ni ha, pengasas Masak-Masak CekYana yang pernah terkenal dengan ODEEN VIRAL CEKYANA tak kisah habiskan RM50K untuk sambut birthday BFF merangkap co-foundernya, CikZaza! MashaAllah, best nya kan?