Alhamdulillah..Hafiz Mahamad Bantu Bina Rumah Baru

Harini saya ke Kedah untuk lihat tokwan & keluarga yg rumahnya terb4kar.

Sedih dengar cerita mereka, motor 2 biji habis & barang barang dalam rumah semua habis. Paling sedih, duit tokwan hasil dari padi baru je dapat pun habis terb4kar.

Harini saya cuba bantu mereka untuk bina sebiji rumah yg baru atas tanah yg sama. Alhamdulilah cukup semuanya cost yg diperlukan setakat ini.

Saya belikan motor untuk Anak bongsu tokwan, sebab motor yg biasa dia hantar anak anak pergi sekolah dah terb4kar juga.

Walaupun rumah terb4kar, tokwan setiap hari datang rumah tu pukul 8malam – 11malam. Dia tak sayang rumah tu, dia rindu kenangan yg ada bersama arw4h isteri dalam rumah tu.

Mereka tak henti ucap terima kasih, Alhamdulilah walaupun saya baru kenal mereka dari ujian ni. Mereka ada lah sahabat sahabat saya.

Komen Netizen:

Ada sedikit bahagian dari perniagaan saya & sahabat sahabat saya semua. Saya kongsikan pada sahabat kita yg memerlukan, kamu semua sahabat saya. Terima Kasih, saya sayang awak semua. ❤️

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Ig Hafiz Mahamad

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*