Netizen nampak ‘babyy bump’, Sharifah Shahirah disangka hamiil lagi! Balas Sharifah Shahirah Dengan Gurauan

PERKONGSIAN video dimuat naik penyampai radio Suria FM iaitu Sharifah Shahirah di laman Instagram miliknya yang memperlihatkan dia sedang berjalan ke kereta menarik perhatian netizen.

Bukan sahaja terhibur dengan aksi lucu Shahirah atau lebih mesra disapa sebagai Shiera yang mahu membeli belacan dengan menaiki kereta mewah, rata-rata netizen turut menegur perut pelakon dan pengacara itu yang seakan-akan kelihatan ‘babyy bvmp’.

Malah, terdapat segelintir netizen yang menganggap isteri kepada pelakon Ijoy Azhari ini kini sedang ham1il.

Shiera berkongsi perkara itu di laman Instagram pada Isnin.

“Tahniah Deydey bakal dapat adik baru. Kena cepat cari embak (pembantu rumah) baru la nampaknya.

“Shiera dah berjangk1it dengan Feeya Iskandar mengandung ke?

“Kak Shiera buat hal… nampak macam babyy bvmp la,” tulis beberapa netizen di ruang komen di perkongsian tersebut.

Video yang dikongsikan Shiera pada Ahad kini mendapat lebih 200,000 tanda suka dan hampir 2,000 komen daripada netizen.

 

Orang kata bunci1t itu bahagia… dalam dunia ini I seorang saja bunc1it.

SHARIFAH SHAHIRAH

PENYAMPAI SURIA FM

Selepas menerima banyak komen yang mengatakan dirinya mengandung, Shiera tampil menjelaskan bahawa perutnya kelihatan besar bukan disebabkan mengandung sebaliknya hanya bunci1t.

Biarpun tidak mengambil serius dengan komen tersebut, namun kakak kepada pelakon Sharifah Sakinah ini meminta netizen berhenti membuat perbandingan bentuk badannya dengan orang lain.

“Korang ini tak pernah tengok pervt bunc1it ke… tahu la korang gemvk tapi kempis. I cacing ok.. eh, I bunc1it semua panas. Jangan beenci I sebab I bunci1t. Jangan nak bandingkan I dengan anda semua yang kempis.

Shiera mempunyai lima orang anak.

“Orang kata bunc1t itu bahagia… dalam dunia ini I seorang saja bun1cit. Ah suka hati la nak bercakap… sebab anda semua sayang I. I bunc1it tapi I rajin cuci bilik air. Sampai surat khabar pun telefon I tanya perut I belum leher lagi,” katanya.

Shiera mendirikan rumah tangga dengan Ijoy atau nama sebenarnya Zulkifli Azahari pada 2003 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Audrra, Airell, Airra serta Adeena.

Pelakon drama 7 Hari Kisah Cinta Langkawi ini juga mempunyai seorang lagi anak iaitu Allisya Tahir hasil perkahwinannya sebelum ini dengan penyanyi dan vokalis kumpulan Black Dog Bone, Jatt

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : mStar

via malaysiatime

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*