Suami seorg yg alim, tp pelik sblm nk bersama dia akn pkul sy dulu smpai sy mnangis. Bila dapat tu yang dia buat.

Luahan ini telah dikongsikan di laman media sosial sebelum ini dan kini disiarkan untuk pengajaran buat semua.

 

Salam admin, terlebih dahulu saya minta tolong hide profile saya, macam ni, masaalah saya ni dah lama sebetulnya, dah Dari awal kahwin sampai sekarang, sebetulnya saya malu nak cite dekat orang, hanya page ni sahaja boleh tempat saya luah segala masalah saya, saya dah pernah pergi kaunseling, pernah jumpa ustazah, macam macam pandangan I dah dapat, nasihat tapi semua tu tak jalan,

 

Maasalah macam ni min, suami saya sebetulnya orang baik, tanggung jawab Dari segi keuangan, semua duit dia dapat dia bagi dekat tangan saya, kadang sampai dompet dia pun tak pernah isi,

 

just ada letak rm200 sahaja buat duit jaga jaga, tu pun berbulan tak habis..dia jugak sayang anak anak, selalu spend time dengan anak kalau time cuti, atau balik kerja,

 

tak pernah lepak dengan kawan,sholat tak pernah tinggal, sholat subuh pun dia dah pergi msjid dekat rumah sholat..

 

yang jadi masalah saya selama bertahun tahun dekat dia, dia selalu pu kul saya dulu if nak bersama dekat saya, dia tmpar saya, dia kasar, sampai saya n4ngis n4ngis barulah dia rasa puas,

 

selama saya tak meraung raung k3skitan dia tak kan berhenti sksa saya Dan pu kul saya, tapi tu masa nak bersama jer,

 

kalau tak masa nak bersama dia tak buat benda tu, saya dah berapa selalu cakap dekat dia untuk st0p perbuatan dia, tapi dia tak boleh st0p, lepas bersama, lepas dia puas, dia akan minta maaf, saya tak tau kenapa..

 

Ini Dari awal saya kahwin sampai dah 8 tahun, saya dah pernah cerite dekat mak saya, tapi mak saya cakap baik cer4i, saya dah berapa kali cakap untuk dia lepaskan saya.

 

Tapi dia tak pernah buat, Dan lagi satu time saya datang bulan pun dia selalu lwat saya betul betul demi Allah saya dah tersksa.

 

masalah nya daya tahan tubuh saya tak sama macam dulu, masa waktu baru kahwin, saya pun sekarang cepat penat, jadi tiap siks4an yang dia buat saya tak boleh tahan,

 

tiap malam dia buat saya macam tu Bila time nak bersama sahaja dia akan pu kul saya sangat kasar gigiit sana sini dah biasa sampai saya keluar pun depan rumah m4lu tengok orang,

 

apalagi dalam rumah saya masa mak atau sedara datang, saya kena siap labuhkan tudung untuk tutup semua penyiiksaan dia,

 

sekarang dah 3 hari saya lari Dari rumah, bawak anak anak, sebab saya dah tak boleh tahan min, 3 malam sebelom saya lari, saya dah terok dia buat sampai berdrah drah,

 

sampai saya tak leh tahan lagi, rasa saya nak Mari jer sekarang, saya dah banyak bagi dia nasihat tapi tak jalan,

 

sekarang dah sewa homestay, saya pergi lari dengan anak, saya dah block number whatsapp Dan call dia, saya tau dia dah cari saya, saya nak betul betul tuntuk fasak lepas hari raya,

 

harap harap saya dapat hak jagaan anak saya, alhamdulillah saya ada simpan duit sebab selama ini saya pandai simpan, bolehlah saya start untuk hidup yang baru,

 

Untuk suamiku saya tau kamu ada dalam page krt ni, if abang ada baca kisah ni, abang mesti tau ini kisah kita, saya betul sayangkan abang,

 

saya betul abang nak berubah, tapi saya dah tak boleh tahan bang, k3sihani saya, saya harap abang lepaskan saya kalau abang tak nak berubah,

 

I dah banyak bagi masa selama 8 tahun tapi takde perubahan yang ada cara penyiiksaan abang makin menjadi jadi, saya minta maaf kalau dah jadi isteri derh4ka dah lari dari rumah,

 

 

 

jangan risau saya ngan anak anak ok, harap abang boleh muhasabah diri dibulan puasa ini. Tq admin

 

Ini antara reaksi prihatin dari netizen. Kabanyakkan pendapat daripada netizen adalah sama. Semoga puan di beri petunjuk dan jalan untuk rumahtangga.

 

Suraya. Mmg wujud..ia di pangil bdsm..ada cara untuk control..akk kene bawak suami pergi pakar psycholgy..utk meredakan gejala bdsm ni..utk buang 100% xbole..

 

tp inshallah bole dikawal… ajak bincang bersama suami.. tambahan sbg org islam..cuba kuatkan solat.tahajud.

 

berpuasa..pergi ke darul syifa…inshallah… tp jika hati mmg da letih .tuntutla fasakh..inshallah jugak dipermudahkan…

 

Nini. Lebih baik berpisah dari tersi1ksa.

 

Suami ape mcm tu..

 

Nafsu sy4itan namanye tu.

 

Fahrita. Benda ni mmg wujud….adek daripada mak cik saya klaw nk bersama mesti dia s1ksa istri dia dulu yg lbih mengerikan dia sayat istri guna p1 sau silet..

 

Salmiah. Assalammualaikum. Akak rasa suami adik ade masalah mental. Sebaiknya klu dia btindak melampau report p0lis. Ini utk k3selamatan diri adik n anak2.

 

Suami adik kena pergi raw4tan pakar tu. Jaga k3selamatan adik n anak. Report p0lis klu dia btindak.melampau. Akak doa kn Allah permudahkn urusan adik dn semoga adik n anak di bwh lindunganNYA. Aamiin.

 

Aina. Skit jiwa suami awak ni. Perlu dpt raw4tan pakar dn Dia perlu menghayati agama Islam dgn sebaik2 penghayatan.

 

Shiela. Allahuakbar..kalau da tersksa cmtu,, rsenya akk leh je tntut fasakh..liwat pon da tntu2 h4r4m hukumnya.. Hmm..

 

Wati. k3siannya….dh 8tahun tggung pnyeksaan…tu blh kategori sksaan zahir dn batin tu…pegi je mhkamah…tuntut hak pnjagaan ank…jgn bg peluang lagi…

 

Aishah. Ngeriiii gilee 8thn lama tu. Ikotkn mula2 kawen dah lari siap2 klo gitu gayanye.. Dah mcm per0gol

 

Fatimah. Astagahfirullahalazim.. Tabah ya hakak nie.. Tapi klu lelaki suda angkat tangan, jangan lah cuba untuk bertahan. Klu suda hobi dia susah sgt dia nak tinggalkan.. Apa2 pun mudahan kakak nie lebih kuat lepas nie. Aamin

 

Zara. Aq x taw mcm mane nak transletkan kat sini.. tpi utk senangkan cerita.. suami akk ni ade 1 penykit prasaan. Dimana.. selagi dia x tgk orang yg dia nak tu x skit..

 

selagi tu nafsu dia xkan puas. Lepas orang yg dia nak tgk tu dah tersiksa.. baru dia akan rasa puas sepuas puasnya. Mmg susah nak berubah kalau dah memang jadi hebit.

 

Bertabahlah kak. Kalau rase dah x mampu.. better move on. Daripada semua yg kite buat jadi x ikhlas.

 

Syifa. Baik dari segi tanggung jawab , jaga anak , nafkah semua bagi . Elok la tuu . Tapi manusia ada kekurangan dan kelebihan diaa . Kalau tak tahan mohon jangan sksa diri lagi . Lama dah tahan tuu . Semoga baik baik sajaa . Aminn .

 

Diharapkan perkongsian ini dapat membuka mata semua mengenai isu yang terjadi dan memberi pengajaran kepada semua.

 

Sumber : mediakl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*