Dikcam Sebab Buat IG Live Ketika Anak Hlang Di Bazar Ramadan, Netizen ‘Back Up’ Zarina Zainuddin

Pelakon, Zarina Zainuddin ada berkongsi detik c.emas apabila memaklumkan anaknya, Azil telah hi.lang sewaktu mereka berkunjung ke sebuah bazar Ramadan di Shah Alam pada Sabtu.

Perkara tersebut dikongsikan oleh Zarina menerusi sebuah entri di laman Instagram miliknya.

Malah, Zarina turut dilihat berkongsi proses mencari anaknya itu yang juga merupakan pes.akit auti.sme menerusi ruangan IG Live.

Katanya lagi, anaknya itu telah hlang mungkin disebabkan mahu pergi ke tandas untuk membvang air kecil.

Video :

“Anak saya hlang di bazaar Ramadan Stadium Shah Alam. Saya rasa dia nak pergi bvang air kecil,” tulisnya.

Video berdurasi lebih lapan minit yang memaparkan Zarina sedang mengelilingi kawasan bazar untuk mencari anaknya itu telah pun meraih hampir 350,000 jumlah tontonan selain turut dihujani ratusan komen.

Tidak lama kemudian, Zarina memaklumkan dia telah pun berjumpa dengan Azil yang sebenarnya sedang menantikan mereka di tempat letak kereta.

 

Video  :

“Alhamdulillah, dah jumpa dah Azil. Dia pergi dekat kereta lagi satu yang parking bawah stadium. Kami datang dua kereta. Terima kasih semua,” katanya lagi.

Bagaimanapun, entri berkenaan difahamkan turut dic.emari dengan komen-komen mak4l yang mend.akwa Zarina seperti sengaja ingin mencari perhatian gara-gara memuat naik video c3mas tersebut di Instagram.

“Semua benda nak record ke? Sampai anak h.ilang pun sempat nak record,” kata seorang individu.

Komen tersebut nyata mengvndang kemarahan warga netizen lain yang menyifatkan mereka juga akan melakukan perkara sama sekiranya anak mereka hilang di khalayak ramai.

“Saya juga ada anak istimewa. Jika saya juga dalam situasi yang sama dan saya punya followers yang ramai, saya juga akan buat live untuk cari anak saya. Gunakan apa sahaja platform yang boleh untuk cari anak,” kata seorang pengguna Instagram.

“Apa masalah awak kalau record pun, bukan effect dekat awak apa-apa pun. Bersangka baik tak boleh ke. Kalau dia record then ada orang dalam IG ni yang terjumpa anak dia ke sebab di bazar yang sama, kan dah boleh membantu. Rasa tak suka boleh je unfollow,” kata individu lain pula.

“Hitamnya hari kamu,” luah seorang individu.

Pada masa sama, netizen dan rakan-rakan artis turut meluahkan rasa lega selain turut mendoakan semoga semua baik-baik sahaja buat Zarina sekeluarga.

Sumber: Instagram Zarina Zainuddin & mediaheburan

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*