[VIDEO]“Terkedu Fazura” Tengok Kawannya Menggelet!s Dgn Suami Sendiri

Pasangan selebriti yang sunyi dari kontr0versi ini sejak berkahwin kelihatan bahagia melayari bahtera perkahwinan mereka. Lebih-lebih lagi selepas dikurniakan seorang puteri comel. Fazura dan Fattah Amin sering dijadikan contoh pasangan bahagia apabila dilihat berjaya dalam bidang seni, dan juga perniagaan mereka.

Menerusi perkongsian terbaru Fazura melalui aplikasi tiktok nya menunjukkan rakaman mereka bersama rakan-rakan baik fazura di sebuah restoren. Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah gelagat rakan baiknya yang mula menggel3tis dgn suaminya Fattah menyebabkan rakan-rakan mereka berdekah.

 

VIDEO :

Bukan sekadar memeluk tangan Fattah malah sempat mencuit pipinya. Melihatkan wajah fazura yang memandang sinis dan tajam rakannya itu menyebabkan rakan-rakannya yang lain ketawa terbahak-bahak. Selain itu turut berseloroh dengan kapsyennya “Mommy duk perati jer Daddy dgn skandal dia tu” . Turut menyatakan itu hanyalah sekadar gurauan sesama mereka.

 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat mereka itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

 

Sumber : Tiktok Missfazura1 by Media Kita

Via https://www.applehijau.com/2021/04/18/videotajam-pandangan/.

 

Artikel Sebelum Itu,

“tidak mahu terlalu dedahkan anak di media sosial dan merasakan tidak perlu untuk membuat akaun Instagram khas” – Fazura

 

Mengakui jarang memuat naik perkembangan anaknya di media sosial, pelakon Nur Fazura berkata dia enggan menjadikan Nur Fatima Aisya sebagai ‘content’ di media sosial untuk menarik perhatian ramai.

 

Ujarnya, dia juga tidak mahu terlalu dedahkan anak di media sosial dan merasakan tidak perlu untuk membuat akaun Instagram khas untuk anak perempuannya itu.

Kami memang tak terfikir nak terlalu dedahkan anak kami di media sosial. Ditambah lagi, dia bukan ‘content’ untuk kami menarik perhatian pengikut dan mengejar ‘likes’ orang ramai.

 

“Memang tak dinafikan, ramai orang yang minta untuk saya dan Fattah buat video Fatima, tapi kami biasanya akan kongsikan video yang dirasa bagus dan sesuai saja di Instagram keluarga, @fattzuralovelife.

 

“Setakat ini, Fatima tidak ada akaun Instagram peribadi kerana kami rasakan tidak perlu. Namun, sehingga bila biar masa menentukan. Apa yang saya dan suami kongsikan di fattzuralovelife pun sekadar yang kami fikir bagus dan perlu saja,” katanya.

 

Pertama kali membawa anaknya ke pusat beli belah untuk menjayakan iklan di pusat beli-belah Suria KLCC semalam, Fazura berkata anaknya sangat teruja dan tidak meragam.

 

“Ketika situasi pandemik Covid-19 ini, saya memang paranoid nak bawa Fatima keluar bersiar-siar. Jadi, banyak masa kami di rumah saja.

“Apapun, hari ini Fatima nampaknya sangat teruja dibawa keluar dan dia tidak meragam langsung. Dia gembira dan selama enam bulan ini pun sangat senang untuk menguruskannya.

 

“Kehadiran Fatima melengkapkan keluarga saya dan Fattah. Kami sangat bahagia, tapi masa bergerak agak pantas dan sekejap saja, Fatima sudah berusia enam bulan,” katanya.

 

 

 

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*