“Aku Dah Banyak Bagi Muka…” Zarina Anjoulie Dan Yas Sah Bercerai Kali Kedua

Belum pernah kongsi luahan’ di media sosial, suami Zarina Anjoulie tampil d3dah status ceral di Instagram .

Terbaharu, pelakon Zarina Anjoulie atau dengan nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul tampil kali kedua mengesahkan sudah berceral dengan suaminya Eilyas atau Iebih dikenali sebagai Yas.

Zarina berkongsi berita penceralan tersebut menerusi laman Instagram miliknya setelah hantaran sebelumnya yang dimuat naik berbaur luahan’ negatlf terhadap suaminya, namun telah dipadam tanpa memberi maklumat selanjutnya mengenai alasan disebalik penceralannya yang kali kedua ini.

Walau bagaimanapun, mengikuti laman Instagram milik bekas suaminya, Yas ada memuat naik gambar kenyataan berikutan pengakuan penceralannya serta beberapa hantaran mengenai bekas isterinya itu.

“Alhamdulillah aku dah ceral. Anju nak benda ni viral supaya dia boleh dapat views yang tinggi, jom support dia guys. Bagi dia perhatian sebab semua orang, anj*ng, kucing tengah kisah dan heran tentang dia. Ayuh support Anju”

Dalam pada itu, terdapat beberapa kenyataan gambar yang dikongsi sedikit sebanyak telah menggambarkan isu-isu keretakan rumah tangga yang dialami oleh pasangan terbabit.

“Bunga Bukan sekuntum. Marvah jela kena jaga. Marvah diri lagi, family lagi, anak-anak lagi. Dah cukup dah kot bersahar. Malas dah. Baik focus diri sendiri”

Kata Yas, dia kini hanya mahu memberi tumpuan sepenuhnya kepada dirinya sahaja selain mengakui sudah `penat’ bersabar.

“Aku dah banyak bagi muka sampai takde maim dah. Hidup lah kau dengan tenang. Inalillah. RlP”


Setakat 3 Mei 2021, bekas suami kepada Zarina Anjoulie telah sah melafazkan talak 1 menerusi pengakuan di Insta Story miliknya.

Beliau turut memberi komen mengenai dakwaan sebagai Childlsh’yang mungkin terpalit terhadap dirinya kerana memuat naik status penceralannya, dimana sebelum ini belum pernah dia ceritakan.

Berita selanjutnya, menyusul.

Sumber: Instauram Eilvas Azhar dan Zarina Anioulie

 

Artikel Berkaitan

“Yes Betul Kami Dah Ceral, Thank You,” – Zarina Anjoulie

Pelakon dan usahawan, Zarina Anjoulie memaklumkan telah kembali berceral bersama suaminya, Eilyas Azhar.

Zarina memaklumkan mengenai hal tersebut bersama peminat menerusi laman media sosial Instagram miliknya.

“Ramai tanya betul ke anju n yas dah ceral… yes betul kami dah ceral tq,” tulisnya ringkas.

Terdahulu, Zarina mendirikan rumah tangga bersama Eilyas pada 17 Julai yang lalu dengan sekali lafaz.

Bagaimanapun, Zarina memaklumkan telah berpisah dengan Eilyas pada penghujung Januari lalu.

Namun, pasangan ini telah kembali rujuk pada 2 Mac lalu.

 

Sumber : Mediahiburan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*