Shukri Yahaya Tolong Kawan Yang Masih “Single”,Ahmad Tersipu Malu IG Live Dengan Azira Shafinaz

Daripada ganas terus bertukar tersipu malu Sharnaaz bila Azira masuk dalam IG live tu ya!

Seorang sahabat yang baik semestinya mahu yang terbaik buat rakannya yang lain, tidak kira mahu mereka bahagia di dunia atau pun di akhirat.

Bagi pelakon Shukri Yahaya, apa yang boleh beliau lakukan demi kebahagiaan rakan baiknya, Sharnaaz Ahmad ialah ‘prank‘ semasa di Instagram Live!

Seorang sahabat yang baik semestinya mahu yang terbaik buat rakannya yang lain, tidak kira mahu mereka bahagia di dunia atau pun di akhirat.

Bagi pelakon Shukri Yahaya, apa yang boleh beliau lakukan demi kebahagiaan rakan baiknya, Sharnaaz Ahmad ialah ‘prank‘ semasa di Instagram Live!

Seorang pengguna laman TikTok ada memuat naik video pendek ketika Sharnaaz sedang membuat IG live bersama dengan Shukri dan tidak lama selepas itu muncul pula sekuntum bunga iaitu Azira Shafinaz di dalam live tersebut.

“Aku dah send dah, taktau lah ada rezeki dia jawab.”

Jangan ingat Sharnaaz je yang malu ya, Azira pun nampak main-main rambut je tu!

Apa pun, kita doakan yang baik-baik sahaja lah untuk mereka berdua ni, mana tahu betul-betul berjodoh kan.

 

Sumber : https://www.hotfm.com.my/hotselebriti-shukri-yahaya-bagi-chance-sharnaaz-ahmad-tersipu-malu-ig-live-dengan-azira-shafinaz/

Baca juga artikel berkaitan:

 

“Ayah Kahwin, Ibu Kahwin” – Aksi Jebat Jayden Suruh Sharnaaz Ahmad Kahwin Buat Netizen Terhibur

Anak lelaki kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dah Noor Nabila, ]ebat ]ayden sekali lagi mencuri perhatian wargamaya apabila bertutur seperti menyuruh ayahnya berkahwin lagi.

Menerusi laman social Instagram, Sharnaaz berkongsi sebuah video anaknya itu untuk tatapan umum.

 

Pada perkongsian berdurasi 35 saat itu, ]ebat berkata seolah menyuruh bapanya berkahwin selepas ibunya Noor Nabila telah berkahwin dengan bekas suami Laudya Cynthia Bella, Engku Emran.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata wargamaya bersetuju apabila mereka turut mendengar Jebat mengomel menyuruh Sharnaaz berkahwin.

Aksi comel Jebat dengan kesan gigitan semut di pipi kanannya juga membuatkan ramai terhibur. “Dia macam cakap nak ayah kahwin, ibu dah kahwin semua dah kahwin.

Betul tak macam tu lah yang soya dengar,” komen seorang wargamaya.

“Jebat suruh baba kahwin ke tu?” tanya seorang wargamaya.

“Kenapa bunyi macam “ayah kahwin, ibu dah kahwin”,” sokong seorang wargamaya.

“Baba, cepatlah kahwin, kahwin!!!” usik seorang wargamaya.

“Aku sorang je ke dengar yang Jebat sebut ibu dah kahwin,” tulis seorang wargamaya

“Semoga baba bertemu jodoh yang sepadan dan sesuai buat di dunia dan di akhirat. Amin,” doa seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, video tersebut telah mendapat hampir 500,000 tontonan oleh pengikutnya.


Pada April lalu, nama Sharnaaz dikaitkan dengan anggota kumpulan De Fam, Azira Shafinaz selepas Sharnaaz memuat naik foto memeluk bahu Azira di Instagram Stories.

Azira juga menjadi antara selebriti yang terlibat dalam misi bantuan banjir yang diketuai Sharnaaz dan Mamu Legacy.

Selain itu, Sharnaaz juga pernah membuat hantaran sempena ulang tahun kelahiran Azira yang ke-29 di Instagram pada 26 September tahun lalu.

 

Sumber : https://gempak.com/berita-terkini/ayah-kahwin-ibu-kahwin-aksi-jebat-jayden-suruh-sharnaaz-ahmad-kahwin-buat-netizen-terhibur-49702

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*