Lepas Bersalin Selamba Buat ‘Room Tour’, Keceriaan Ain Edruce Jadi Inspirasi – “Tak Kekwat, Dari Dulu Baik Dan ramah. Tu Orang Suka.”

Tahniah diucapkan buat pelakon dan hos, Ain Edruce selamat melahirkan anak pertamanya pada 19 Mei lalu.

Ramai tumpang gembira dengan berita kelahiran ahli keluarga baru di dalam hidupnya, bintang yang sinonim dengan perwatakan happy go lucky ini ada memberikan dedikasi kepada pihak hospital, khasnya jururawat yang menjaganya sepajang tempoh berada di hospita berkenaan.

Ain mengabadikan ucapan tersebut melalui video ‘room tour’ yang dikongsikan di Instagram miliknya.

“Cara nak happy kan nurse2 dekat @sunwaymedical, cian dorang penat jaga ain dari pagi sampai malam.

So, kite shoot ala2 room tour konon dpn dorg. Seronok ehh siap gelak2 semua. Pregnancy experience ain dekat @sunwaymedical best sangat2.

”Next anak nak sini lagi. (ni pujian ikhlas dari hati) takot org kta aku promoter pulak kang,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan artis turut sama memberikan pelbagai reaksi.

 

Malah, ada di antara mereka yang tertarik dengan kecerian si ibu saat merakam video.

Gelagatnya yang aktif seolah-olah tidak menggambarkan keadaan dirinya yang baru sahaja bersalin anak sulung nyata memberikan inspirasi.

Relax betul lepas bersalin,” tulis pelakon, Ika Nabella.

“Tah Ain ni bersalin ke tak. Macam tak ada apa berlaku apa pun,” tulis seorang warga maya.

Serius tak nampak macam lepas bersalin,” respon seorang warga maya lain selepas menonton video terbabit.

“Semoga aku lepas mengandung, nak bersalin and lepas bersalin happy go lucky macam Ain,” impi seorang warga maya.

“Ain ni tak kekwat. Dari dulu baik dan ramah. Tu orang suka,” puji seorang warga maya.

Sehingga kini, entri tersebut sudah pun ditonton lebih 500,000 pengguna Instagram.

 

Foto: Instagram Ain Edruce

Via : https://www.mediahiburan.my/lepas-bersalin-selamba-buat-room-tour-keceriaan-ain-edruce-jadi-inspirasi-tak-kekwat-dari-dulu-baik-dan-ramah-tu-orang-suka/.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*