“Siapa Yang Pregnant?” Nampak ‘Baby Bump’ Dah Besar, Ayda Jebat Risau Nabil Mahir Pula ‘Mengandung’

Makin hari makin terhibur pula tengok mommy and daddy to be iaitu Ayda Jebat dan Nabil mahir ni, ada sahaja gelagat mereka berdua!

Terbaharu Ayda ada kongsikan video mereka berdua menari bersama-sama dengan perut masing-masing yang semakin membesar.

Terhibur pula dengan caption yang ditulis oleh Ayda, Nabil turut kelihatan seperti sedang ‘hamil’ dengan perutnya yang semakin membesar dengan jayanya.

Baca juga artikel berkaitan:

Gelagat pasangan ini turut membuatkan pengikut mereka di laman Instagram geli hati dengan Nabil, lebih-lebih lagi dengan reaksi mukanya yang tersilap step tu!

Dalam masa yang sama ada juga yang berasa teruja melihat baby bump Ayda yang semakin kelihatan itu.

 

Lepas ni Nabil kena lah practice menari lagi, nampak gayanya lepas ni Ayda macam akan ada banyak content menari macam Ain Edruce.

Sumber : Instagram

Via  : https://www.hotfm.com.my/hotselebriti-siapa-yang-pregnant-nampak-baby-bump-dah-besar-ayda-jebat-risau-nabil-mahir-pula-mengandung/?fbclid=IwAR3MuufbV9bymW_7v8UMwnG7TogLHOqiBw8pooVoDtz8nf-UzPc_-PsMg9Y

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*