Aliff Syukri Tampil Beri Penjelasan Tentang Video Mesra Bersama Seorang Wanita Di Kedai Makan

Usahawan Datuk Seri Aliff Syukri mengakui kecewa dengan sikap segelintir pihak yang mempersoalkan mengenai video terbarunya yang dimuat naik di laman Instagram.

Video berdurasi hampir dua minit itu memaparkan adegan mesra Datuk Seri Aliff bersama seorang wanita di sebuah restoran.

Rata-rata netizen menganggap kelakuan bapa kepada enam orang anak ini seolah-olah seperti tidak menghormati perasaan isterinya, Datin Seri Shahida.

Link Video : aliffsyukriterlajaklaris

Kesetian kekasih ketika susah😭😭😰😰

Kalau pasangan korang yang tak kedekut untuk membayarkan makanan di kedai makan jangan lah mengsia-siakan mereka. Ingatlah dulu ketika susah korang tak ada duit, dia akan bagi kamu pinjam duit. Kan manis tu, Apapun TAG Pasangan anda yang macam ni . (sila tngok full skrin)

Menerusi hantaran terkini di laman Instagram, Datuk Seri Aliff menjelaskan video tersebut hanyalah sebahagian daripada plan promosi bagi jenama tudung keluaran syarikatnya.

Katanya lagi, dia dan isteri tidak mempunyai sebarang masalah seperti yang digembar-gemburkan oleh segelintir pihak.

Link IG : aliffsyukriterlajaklaris

Astafirullah, apa masalah Rakyat Malaysia ni?? Saya tak tahu apakah masalah kat video tu sampai kecoh sgt..kalau drama tv lebih dari itu okey jerr… syukur kami baik2 sahaja. Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf ada menyebabkan anda terasa dan sebagainya… vedio tu hnya iklas pengajaran utk promo koleksi terbaru primadona @as.hijabofficial
.
Niat saya sekadar nak kongsikan tudung sahaja. Korang rasa patut tak saya posting video behind the Scene. Untuk korang tngok siapa sebenarya org yg korang kutuk dlm vedio tu?? Kalau ramai komen di bawah “nak”, lebih daripada 100 komen, saya akan posting.
Terima Kasih.

Aliff Syukri Tampil Beri Penjelasan Tentang Video Mesra Bersama Seorang Wanita Di Kedai Makan

Tambah usahawan yang pernah muncul menerusi single, Cuba Bahagia itu lagi, sekiranya masyarakat di luar sana masih lagi tidak berpuas hati dengan kenyataannya, dia akan memuat naik video di sebalik tabir pembikinan posting berkenaan.

“Niat saya sekadar nak kongsikan tudung sahaja. Korang rasa patut tak saya posting video behind the Scene. Untuk korang tngok siapa sebenarya orang yang korang kutuk dalam video tu?

Aliff Syukri Tampil Beri Penjelasan Tentang Video Mesra Bersama Seorang Wanita Di Kedai Makan

Terdahulu, video yang dimuat naik pada Sabtu itu telah pun berjaya meraih lebih 500,000 jumlah tontonan selain turut dihujani ribuan komen.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit : Motifviral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*