Rakaman Lelaki Ini Kantoikan Isterinya Cvrang Dalam Rumah Secara Tak Sengaja

“Allahuakbar.. Allahuakbar” kalimah Allah SWT diucapkan beberapa kali oleh lelaki ini apabila isteri dia sendiri ‘kantoi’ cvrang berdua duaan dengan lelaki lain.

Satu rakaman video telah tular di media sosial dikatakan berlaku di salah sebuah taman perumahan di Melaka.

Hanya kerana tertinggal barang sebelum pergi berniaga, lelaki itu berpatah balik ke rumah dan waktu itu segalanya terbongkar.

Mungkin tidak mampu pndam emosi seorang diri, pendedahan mengenai kecvrangan pasangan tidak pernah ‘sunyi’ daripada media sosial.

Lebih menyakitkan hati apabila orang tersayang bertindak cvrang di depan mata!

Seorang pengguna Facebook, @Mohammad Hisham memuat naik video tersebut memaparkan lelaki tersebut mendkwa dia tertinggal barang dan berpatah semula ke rumah sebelum ternampak kejadian yang tidak diingini itu.

Rakaman berdurasi 44 saat itu turut kedengaran suaranya tercungap-cungap menahan marah yang berada di luar pagar rumah selain bertanya kepada isterinya jika wanita berkenaan melakukan hubungan mesra dengan orang lain.

“Saya tertinggal barang, saya patah balik. Macam ni Ya Allah Ya Tuhanku! Saya cari duit bang, macam ni dia balas. Pukul 3-4 pagi baru saya tidur. Allahuakbar,” luahnya kepada seorang lagi individu dipercayai jiran terdekat.

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

“Golongan ni la yg akan makan daging busuk di hari kiamat kelak sedang daging bersih dan halal ad d depan mata..Nauzubillahminzalik, semoga dijauhkan dari perkara2 yang x diingini”

“Sabar abang… Sy dapat rasa sakit nya hati abang macam mne… Sebb janda sy dulu pon sy kene sebijik macam abang ni… Sy keluar cari makan dia buat taik… Ehhh boleh pulak mak janda sy backup anak dia buat slah bukti semua ade.. dia pon dah ngaku memang tdo dengan orng lain.. mak dia backup lg anak dia yg salah bukan nak bg nasihat… Mak mertua ngn anak dia.. sama2 bangsad”

“Maaflahh,Kalau aku lahh,,Buat kenduri Arwah dahh kat situu…Polis datang buat tahlil jer,, Ex sundal akuu buat mcm tu pon dulu²,Aku dah terbangkan parang 2kaki…inikan pula Bini…Jangan buat main² oii…Panasss sialll, I feel you bro”

Salinan Report Poliss

Artikel By: AwatttSyeikhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*